FlexBewust

Zzp’er? Ga voor werkgarantie via FlexBewust

Ben jij zelfstandig isolatiemonteur, elektricien of installateur? Wil je bijdragen aan een duurzaam Nederland? En mensen helpen hun woning of bedrijfspand te verduurzamen en zo fijner te leven én geld te besparen? Dan ben je helemaal op je plek bij de FlexBewust-pool van LeefEnergieBewust. Wij zijn een groep van 7 bedrijven in de duurzaamheidsbranche en we breiden continu uit. Samen bieden we door het hele land duurzaamheidsproducten aan de particuliere en zakelijke markt aan. Denk aan zonnepanelen, isolatie, airco’s en laadpalen. Door de enorme groei en aanhoudende drukte zijn we doorlopend op zoek naar de beste zzp’ers. We werken landelijk en hebben afspraken met particulieren en grote partijen, zoals woningcorporaties, aannemers en VvE’s. Hierdoor bieden wij iedere zzp‘er werkgarantie.

Daarom kies je voor FlexBewust

Bij ons ben je zeker van werk, waar ook in Nederland. En uiteraard betalen we je goede tarieven, passend bij jouw kennis en ervaring.
We werken met digitale werkbonnen en kloppende planningen. Bovendien kun je erop rekenen dat we je snel en op tijd betalen.
Je werkt met de beste materialen. En omdat wij die zelf inkopen, is de voorraad altijd op het juiste peil.
Wil je aanvullende scholing volgen of extra trainingen? Het kan via ons met korting.
Je bouwt een groot netwerk op in verduurzaming. En breng jij een nieuwe zzp’er aan voor FlexBewust? Dan krijg je een aanbrengfee.

Spreekt onze aanpak je aan?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen een week contact met je op. Na een korte selectie word je toegelaten tot onze flexibele schil. Je krijgt dan een raamovereenkomst, toegang tot events en scholingen, en een planning die past bij jouw agenda.