LeefEnergieBewust neemt Helder Zon over

Persbericht – Overname Helder Zon

Apeldoorn, 11 januari 2024 – LeefEnergieBewust, het duurzaamheidsbedrijf voor consumenten, VvE’s en het MKB, kondigt vandaag de acquisitie van Helder Zon aan.

Een mooie stap naar een nog bredere inzetbaarheid in Nederland          

De overname van Helder Zon, een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in zonne-energie, is een logische stap voor LeefEnergieBewust om haar dienstenaanbod te diversifiëren en haar positie op het gebied van duurzame oplossingen te versterken.

Helder Zon, opgericht door de gedreven ondernemer Bob van den Bogaard, heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een van de voorlopers in de branche. Met een formule van kwaliteit, flexibiliteit en passie hebben ze reeds ruim 2500 huishoudens voorzien van zonnepanelen. Bob van den Bogaard: “Bij Helder Zon kijken we altijd naar slimme manieren om gezond te groeien. Deze stap past perfect in dat plaatje, en we kunnen niet wachten de krachten te bundelen”

Alexandra Hubar, CEO van LeefEnergieBewust, benadrukt de synergie tussen de bedrijven: “De visie en ambities van Helder Zon sluiten naadloos aan op die van LeefEnergieBewust. Wij delen dezelfde toewijding aan duurzaamheid en willen deze toegankelijk maken voor iedereen. We zijn verheugd om Helder Zon te verwelkomen in het team.”

Over Helder Zon

Bij Helder Zon gaan groen en efficiënt hand in hand. Als gespecialiseerd adviseur, leverancier en installateur van zonnepanelen zetten zij zich dagelijks in voor particulieren, het MKB en woningbouwcorporaties. Het streven is duidelijk: een duurzame toekomst voor iedereen. Door de krachten van Helder Zon en LeefEnergieBewust te combineren ontstaat er een prachtige totaaloplossing.

Over LeefEnergieBewust

Met de overname van Helder Zon versterkt LeefEnergieBewust haar positie als vooraanstaand bedrijf voor duurzaamheidsoplossingen. Met landelijke dekking via 11 vestigingen en een divers aanbod aan diensten zoals het plaatsen van warmtepompen, isolatie, laadpalen, zonnepanelen en meer, is LeefEnergieBewust nóg beter in staat haar klanten bij te staan in het verduurzamingstraject. Van adviesgesprek tot het nieuwe energielabel; samen op weg naar een schone toekomst.