Werken bij

Werken bij LeefEnergieBewust

Wil jij bijdragen aan een duurzaam Nederland? En mensen helpen hun woning of bedrijfspand te verduurzamen en zo fijner te leven én geld te besparen? Dan ben je helemaal op je plek bij LeefEnergieBewust. Wij zijn een groep bedrijven binnen de duurzaamheidsbranche. Samen bieden we door het hele land duurzaamheidsproducten aan de particuliere en zakelijke markt aan. Denk aan zonnepanelen en isolatiemogelijkheden. Kenmerkend voor ons? Onze klantgerichtheid, no-nonsense aanpak, kwaliteit en snelheid. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen.

Jij geeft ons energie

Dat besparen op de energiekosten ‘hot’ is, hoeven we je vast niet te vertellen. Bij LeefEnergieBewust hebben we dan ook altijd plek voor nieuwe collega’s. Binnen onze organisatie hechten we veel waarde aan diversiteit. We kijken niet naar je achtergrond, leeftijd of diploma’s. We zijn vooral nieuwsgierig naar jou; naar wie je bent en wat je wil bereiken. Graag helpen we je verder met trainingen en opleidingen. Dat jij je werk met plezier kunt uitvoeren, geeft ons energie!

Waarom kies je voor ons

  • Ondernemend bedrijf in een snelgroeiende sector
  • 150 vaste medewerkers en grote flexibele schil
  • Mogelijkheid tot hybride werken
  • Korte lijnen en een ondernemende cultuur
  • Doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • Vaste aanstelling mogelijk
  • Korting op eigen producten
  • Werken voor een duurzaam label

Solliciteren?

Spreekt een van de onderstaande functies je aan? Of wil je een open sollicitatie doen? Wij maken graag kennis met je. Stuur je cv naar recruitment@leefenergiebewust.nl en wie weet ga jij binnenkort in gesprek met de desbetreffende manager. Is er een klik? Dan krijg je binnen 1 week een mooi aanbod van ons en begroeten we je hopelijk snel als onze nieuwe collega. Wil je, voor je sollicitatie, eerst meer weten? Stuur dan een mail naar hr@leefenergiebewust.nl.

Ga aan de slag bij LeefEnergieBewust of een van onze bedrijven

Zzp’er? Ook dan maken we graag kennis.