LeefEnergieBewust neemt Rouwenhorst en Bestisol over

Amsterdam, 30 December 2021 – LeefEnergieBewust, het duurzaamheidsplatform voor consumenten, VvE en het MKB, kondigt vandaag de acquisitie van isolatiebedrijven Rouwenhorst en Bestisol aan.

Reden voor de acquisitie is schaalvergroting, landelijke dekking en expertise in de zakelijke markt.

LeefEnergieBewust is sinds begin 2021 bezig met het uitbreiden van haar platform met nieuwe diensten en bedrijven. Naast twee zonnepanelenbedrijven; De Solarstudio en Greeny Bros, was Isosun het eerste isolatiebedrijf dat aan de groep werd toegevoegd. De acquisitie van Rouwenhorst en Bestisol zorgt niet alleen voor schaalvergroting; de gunstige locatie van de bedrijven zorgt voor een betere landelijke dekking en de bedrijven brengen expertise en ervaring mee op de zakelijke markt.

Alexandra Hubar, CEO van LeefEnergieBewust: “De acquisities van Rouwenhorst en Bestisol passen perfect binnen de groeiambities van ons platform. De bedrijven en medewerkers brengen nieuwe expertise mee op het gebied van isoleren voor de zakelijke markt. Hierdoor kunnen we het MKB, Bouwbedrijven en VVE’s nog beter bedienen.”

Rouwenhorst en Bestisol

Rouwenhorst en Bestisol zijn al jaren een begrip in de markt en werken nauw samen met verschillende corporaties, VVE’s en bouwbedrijven. De bedrijven kenmerken zich door kwaliteit en kunde. De bedrijven focussen zich naast het machinaal isoleren meer op het totaal bouwfysische aspect van het verduurzamen. Bovendien treedt Rouwenhorst op als adviseur omtrent isolaties en subsidieadvies.

“We kijken uit naar ons partnership met LeefEnergieBewust”, zegt Rouwenhorst oprichter Arthur Rouwenhorst. “De ambities en visie van de groep past goed bij onze eigen strategie om duurzaamheid voor iedereen beschikbaar te maken. Voorts kunnen wij onze klanten nu een volledig duurzaamheidspakket aanbieden.”

Over LeefEnergieBewust

LeefEnergieBewust is een platform die de samenwerking stimuleert op het gebied van duurzaamheidsoplossingen voor woningeigenaren, VvE’s en het MKB. De missie is om de energietransitie voor iedereen toegankelijk en bereikbaar te maken. Zo bieden de aangesloten bedrijven reeds zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, laadpalen en onderhoudscontracten aan. Leefenergiebewust | Leef Energie Bewust

Over Rouwenhorst en Bestisol

Rouwenhorst is in 2017 opgericht door Arthur Rouwenhorst en Jeroen Nieuwenhuis. Bestisol, al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het machinaal isoleren van woningen en bedrijfspanden, is in 2019 overgenomen. De focus van de onderneming ligt op specialistische dienstverlening op het gebied van verduurzaming van de schil van vastgoed. De bedrijven bieden spouwmuurisolatie,  vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, ventilatievoorzieningen, gevelonderhoud, isolatieonderzoek en thermografische scan en subsidieadvies aan. rouwenhorst-isolatie.info Bestisol Isolatie – Specialist in Spouwmuurisolatie | Bestisol Isolatie – Rijssen )

Contact: Renée Naber, renee.naber@leefenergiebewust.nl/0618973250